lenen kost geld

Hoe werkt een prepaid creditcard

skrill-creditcard
Een prepaid creditcard werkt heel simpel en is te vergelijken met bijvoorbeeld prepaid beltegoed: u laadt van tevoren een bedrag op waarmee u net zo lang kunt doen tot het tegoed of krediet op is. Doordat u zelf bepaalt hoeveel krediet u op de prepaid creditcard zet en doordat u niet rood kunt staan loopt u geen kredietrisico en is de acceptatie ook erg soepel.

De prepaid creditcard opladen

U laadt van tevoren een door u zelf vastgesteld bedrag op uw prepaid creditcard. Dit kan gemakkelijk via iDeal, PayPal, een bankoverschrijving en sommige prepaid creditcards kunt u koppelen aan uw account bij bijvoorbeeld Skrill of Neteller. Wanneer de creditcard eenmaal is opgeladen kunt u genieten van veel voordelen die een normale creditcard ook biedt.

Genieten van wereldwijd betaalgemak

Wanneer u uw prepaid creditcard hebt opgeladen, kunt u overal aankopen doen waar de betreffende creditcard geaccepteerd wordt. Op ruim 30 miljoen plekken kunt u terecht met uw prepaid creditcard. Denk hierbij aan (bijna) alle online winkels, bookingsites, reguliere winkels, restaurants maar u kunt bijvoorbeeld ook muziek en apps kopen via iTunes of de AppStore en Android Market! Vaak is dit goedkoper dan wanneer u dit met een gewone creditcard zou doen.

Klik hier om direct alle Nederlandse prepaid creditcards te vergelijkenOnline overzicht van uw uitgaven

De meeste prepaid creditcards bieden de mogelijkheid voor een online inzage in de creditcard uitgaven. Ook kunt u in dit online creditcardoverzicht eenvoudig limieten instellen en nieuw tegoed opladen.

Geen verrassingen achteraf

Één van de grootste nadelen van een gewone creditcard is de rekening achteraf. U bent de aankoop vaak al vergeten en na een maand ‘voelt’ u het pas in uw budget, vaak mét rente! Doordat u bij een prepaid creditcard zelf bepaalt hoeveel tegoed u op de creditcard zet weet u waar u aan toe bent en krijgt u geen verrassingen achteraf en houdt u uw uitgaven in de hand.

Lees hier waarom een prepaid creditcard in veel gevallen een uitkomst is!

© - Prepaid-Debit-Card.nl